שלום ג'וני, מצטער שלקח לי זמן מה לענות.
לשאלותייך:
בקשר לרעיונות או יוזמות שהעליתי בשנה האחרונה: 1. פלייר לארגון למטרות הסברה - כחלק מאיחוד התפקידים של אחראי דוכן אמא"י עם אחראי מועדון אמא"י החלטתי לקחת יוזמה ולהכין נוסח לפלייר אמא"י חדש שבשונה לקודם יסביר למגוון אנשים שאינם חלק מהארגון מה הוא הארגון ומה הוא עושה. 2. רול אפ ארגוני - עוד רעיון שהועלה על ידיי כחלק מהיותי אחראי מועדון אמא"י ואף יצא לפועל בעולמות, שם זה קיבל מחמאות רבות. הרול-אפ גם שימש כ"פרסומת" למיקום הקופות באירוע ההקרנה שבוצע. 3. פלאפון ארגוני - לאחר אירוע ההקרנה נראה שאחת הבעיות המרכזיות שצצה היו אנשים שאמרו שהם לא היו בטוחים אם יש כרטיסים ביום האירוע עצמו, מה שגרם לי להציע ולקדם את היוזמה של קיום פלאפון ארגוני למטרות אירועים שכאלו (בו התחלנו להשתמש באירוע הקאראוקה, גם אם עדיין לא נעשה בו שימוש בפועל). 4. אירוע קאראוקה ייעודי עם חדרי VIP - עד כמה שהיה אחד שדאגתי לו ב-2010 (שהיה לא מספק לחלוטין), רציתי להמשיך ולקדם את הרעיון של אירוע קאראוקה עם חדרי VIP, אבל כיוון שעד לאירוע האחרון שאורגן היו מספר אי וודאויות בנושא זה עדיין לא יצא לפועל (מה שאני יכול להגיד שאירוע הקאראוקה האחרון פתח את הדלת מחדש לסגנון המדובר בעזרה לקצת עבודת קרקע).
בנוסף גם לקחתי חלק בלשבת עם תומר שליו ולגבש את תוכנית הגיוס, אבל בסופו של דבר עד כמה שקידמתי את זה בתוך הוועד זאת הייתה הצעה של תומר שליו. יכול להיות שהעליתי בקטנה כמה יוזמות נוספות, אך עיקר השנה היה בפעולת תחזוקה שוטפת של הארגון (ובסופו של יום אני כבר לא מעט זמן בארגון) מה שמנע ממני לנסות להעלות וליזום עוד פרויקטים. בסופו של יום חלק לא קטן מהעיסוק שלי היה סביב תחזוקה שוטפת של פרויקטים שהיו בידיי, שזה החלק השני של השאלה שלך.
בקשר לדברים עליהם הייתי אחראי: 1. הארוקון 2013 - לקחתי את חן וסרג' לנהל והם עשו עבודה טובה ביחד איתי כמייעץ, מלווה ולפעמים אף מנהל בפועל (לבקשתם). לתחושתי הארוקון 2013 היה אחד הכנסים הכי טובים לארגון כי הוא נתן הרבה דגש בעבודת קדם שלו על הסגל של הכנס, שזה משהו שפחות ניתן לו תשומת לב עד לאותה נקודה, וזה קו שחשוב מאוד להמשיך במטרה לאפשר לנו להצליח בכנסי העתיד. וזה כמובן רק אחד מהדברים שיצאו מהארוקון 2013, אם נתעלם מזה שהביקורות משבחות את הכנס. 2. פרויקט המנגה קפה - הליווי הועבר אליי לקראת סוף הקדנציה הקודמת ומאז ביצעתי מספר שינויים שיצרו מצב של יציבות והתרחבות הדרגתית, כמו העברת מרכז ההחלטה לקבועי המועדון במקום להשאירם בידיי שלי, מינוי מנהלים יעודיים שיהיו אחראיים על התאים במקומי (ת"א, ירושלים). ניסיון התרחבות לב"ש וכו'. אחת המטרות שלי הייתה לסיים את השנה כאשר אינני המנהל של הפרויקט יותר (אלא רק המלווה), אך לרוע המזל זה לא יצא לפועל (עדיין). 3. אירוע קאראוקה - יצא לפועל כחלק מאחד התחליפים שהארגון הציע במקום כאמ"י, והיה ניסיון בעצם לתת תשובה יותר ראויה לנישה הזאת (בכיוון של איכות וזמן שירה לבן אדם). כל מי שהגיע לאירוע יצא ממנו מרוצה. חשוב לציין שכל הצוות של האירוע חוץ ממני היה חדש לדברים בסגנון. 4. דוכן אמא"י - הייתי אחראי על הניהול השוטף של הדוכן מחוץ לכנסים והרמנו דוכנים מרשימים באייקון ובעולמות, בתקווה להרים משהו איכותי גם באייקון הקרוב. כמו שציינתי למעלה (ברול אפ הארגוני) קיבלתי לא מעט מחמאות מאנשי האגודה ובכללי על הרול-אפ הארגוני.
אני מקווה שזה ענה על שאלתך, יש עוד דברים שלקחתי בהם חלק בשל היותי חבר וועד, ככה שהייתה כרגיל שנה דיי רוויה לטעמי.
_________________ genkai wo shiru ki nado zero da dakara zettai akiremanai!
|