שלום לך, אני מודע לעובדה כי דברים עם המשחקיה לא הלכו כמתוכנן, בשונה למה שהיה כנס שעבר, אך עליי להדגיש זאת ככה:
קודם - הערה מינורית שחשוב לי לציין - משחקי לוח זה סוג של משחקי קופסא~
בכל מקרה, המשחקייה הפעם הופעלה על ידי זוג גורמים, אחד מהם היה מיינד גו שהשכילו לבוא ולטפל בדברים כמו שצריך (כמו שעשו בכל כנס, ולכן היו כמות גדולה של משחקים) והשני היה החנות מאנקי-טיים, שזה היה שיתוף הפעולה הראשון שלנו איתה מהסוג הזה, ומסתבר שגם בין הראשונים בסגנון הזה אותו הם אירגנו.
פעם שעברה אני ניהלתי את הפינה של חדר המשחקים אבל בשל שינוי תפקיד (מע' תכנים למלווה הוועד של הכנס) הסכמתי לתת למאנקי-טיים את הניסיון לעזור ולהרים משהו.
בקשר לדברים שאמרת - א', היו משחקי מג'יק מהשעה אחת. נכון שזה איחור ביחס למה שהיה אמור להיות, אבל לא שמעתי מעבר כיוון מרכז מידע שאלות בקשר למג'יק אלא רק למ"ת שבקשר אליהם ביררתי. בנוסף לזה - לפי מה שראיתי נפתחו מטעם מאנקי-טיים עוד מספר מה של שולחנות משחק בשלב קצת יותר מאוחר של היום, וזה נוצר כיוון שהיה להם מחסור בכוח אדם, בשל העובדה שאחראי לנושא המשחקים שלהם עזר בהקמת הדוכן וזה יצר בעיה. הוורהאמר, למקרה שלא היה ברור ממה שנכתב עד כה - היה פעילות אליה מאנקי טיים דאגו ולכן להגיד שנעשתה בלי תיאום של אמא"י יהיה ממש לא מדויק.
בקשר לסוגיה של משחקי התפקידים - זאת פאשלה בגודל העולם עליה אני חייב להצטער, כי מסתבר שהמנחה של המשחקים החליט יום לפניכן לבטל ובצורה די לא אחראית הוא אפילו לא הודיע (העמותה למ"ת היו אמורים לספק את הבחור הזה, כי מאנקי-טיים ביקשו מהם, מה שהם לא חשבו עליו זה שהם יצטרכו לתאם את זה מולו כמו שצריך ולפקח עליו והיו בטוחים שהוא יגיע. הוא ד"א, לא היה זמין ביום עצמו וכנראה שביקש את המספר של האחראי של מאנקי טיים יום לפניכן ולא עשה עם זה כלום), הלכתי לבצע מספר מה של בירורים עם האנשים ממאנקי-טיים, ו... כן, זה מה שהסתבר. הדברים נרשמו ויטופלו לקראת הכנס הבא, באמונה שלאחר זה שממשחקיה די מצליחה (שהייתה באחראיות מלאה שלי) ירדנו למשחקיה שהיו בה בעיקר גו ועוד קצת מג'יק וכדומה - נחזור למשחקיה מצליחה ואולי אפילו יותר מצליחה מפעם קודמת, כאשר באמת ירוצו 2 או אפילו 4 סבבי משחקי תפקידים, שזה דבר שאני מאוד רוצה לקדם.
לסיכום, אני מאמין שלפעם הבאה, איזה שיתוף פעולה שלא יהיה ילקח הרבה יותר ברצינות משני הצדדים כדי לספק משחקיה מהנה לכל.
_________________ genkai wo shiru ki nado zero da dakara zettai akiremanai!
|