אהלן עדי,
לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שכל מה שאני כותב זה בשביל לנסות ולתת נקודות לשיפור ולא בקטע אישי או כדי לפגוע, אז אל תיפגעי

דבר ראשון אני אתחיל ואומר שההרצאה הזו היא כנראה היה הדבר שהכי חשוב היה לי בכנס להגיע ואני שמח שהגעתי. היה מאוד מעניין ובאמת חבל שהיו תקלות טכניות באמצע (מקווה שהמארגנים ילמדו להבא ללהיות יותר עם יד על הלב בקטע הזה של גם להגיד לצוות הטכני "לא עכשיו" אם זה מפריע).
ועכשיו, שתי נקודות לשיפור:
1.
פואנטה כללית של ההרצאה - אני, לפחות, הרגשתי שפיספסתי אותה. חבל שהיא לא הסתיימה באיזהשהוא אמירה כללית על
שלשות בקינגדום הארטס - שזה בסופו של דבר היה הנושא של ההרצאה. לתת איזה כמה משפטים על איך בסופו של דבר היוצרים של הסדרה משתמשים במוטיב הזה כ
מוטיב חוזר על מנת להעביר איזהשהוא רעיון או משהו. יכול להיות שכן אמרת משהו בנושא אבל בגלל הברדק שהיה באולם (שתיכף אני אגע בזה בנקודה השנייה) אולי פיספסתי את זה, וזה לא נאמר בצורה מספיק חותכת ובולטת כדי שאנשים יבינו שהנה, כל מה שנאמר עד כה הוביל למסקנה הזו. אני חושב שזה יכל להוסיף ממש ולתת מעין סיום מעולה להרצאה, שהרגשתי שהיה חסר. (דרך אגב, אם כן היה משהו ופיספסתי אשמח אם תוכלי להעביר לי את זה בהודעה פרטית

)
2.
התפזרות על כל המשחקים - אז כן, אני יודע שקינגדום הארטס מורכב מהרבה מאוד דמויות, וככה זה שכל משחק יוצא בקונסולה שונה, בזמן אחר, וכו', אבל אני חושב שאני היחיד גם שהיה בהרצאה (לפחות ממה ששמתי לב כשאנשים הצביעו) שבאמת שיחק וסיים (על PROUD, יש לציין

) בכל-כל-כל המשחקים. דיברת על כל המשחקים בהרצאה, שמצד אחד זה טוב כי זה הוסיף נפח ועניין וראייה מיוחדת על כל המשחקים וכל העלילה לאורך כל הדרך, אבל מצד שני, בכל זמן נתון - חלק מיושבי האולם לא כ"כ הבינו על מה מדובר, ואני חושב שזה מה שיצר את הברדק שהיה כל הזמן (זה פשוט היה לי כבר לא נעים שכל הזמן דיברו באמצע) - אז כן, אמנם אמרת שההרצאה מכילה דיבורים על כל המשחקים, אבל אולי להבא צריך למצוא דרך לשמור את העניין של הקהל גם כשמדברים על משחק שהם לא משחקים (לצורך העניין, גם מעריץ אדוק ששיחק בכל המשחקים אבל בBBS לא שיחק עדיין משום שאין לו PSP לא יכיר את טרה אקווה וונטוס בכלל. אפילו לא בשם, ויש מצב שאפילו לא בקארקטר דיזיין)
מלבד זאת, באמת שהיה מעולה, נהנתי מאוד ואפילו למדתי קצת דברים חדשים שלא חשבתי עליהם קודם.
אז תודה, תמשיכי ככה ובהצלחה