אוקי קיצר~~~~~~
קודם כל הבחירה שאלינה ונדב בחרו היא מאוד טובה,רב השירים ממש טובים שכמעט כל אחד ואחד יוכל לאהוב - חוץ מזה זה שזה ג'יי פופ זה לא נורא -זה זאנר חמוד ותמיד נחמד לשמוע שכמעט כל אחד לא יתנגד אליו ;D
ועכשיו ג'יי רוק שאני נורא אוהב - יהיה רק שני שירים מהזאנר שזה כבר משהו - כי ממה שאני יודע רוק לא מתאים לכל אחד ;O אלא רק לקבוצה כלשהיא שמעריצה להקה מסויימת או כל דבר רועש XD - ובכל מקרה יש סיכוי שהרבה אנשים לא ממש יואהבי מה שיהיה שם כי כמעט וכל סוג של להקה נשמעת שונה מהאחרת וזה יכול לגרום גם לשנאה @
[email protected] וקיצר לא כולם אוהבים גיטרות ,טופים וכו למרות שזה נשמע מדהים *__*
קיצר אני שמח שהסכימו להרין של abingdon boys school - JAP שאותו תירגמתי אם חבר שלי - ומאוד שמחתי שיהיה שם גאקט ;P
למרות שאני מעריץ נורא ג'יי רוק - שלרב נראה כמו גיי רוק (כמו שהם מתלבשים באופנת הוויסואל קיי או איך שלא תקראו לזה)
יש רשימה של שירים טובים לפעמים אפשר לכניס שיר אחד רוק שניים ובפעם הבאה אפילו שלוש אבל צריך שהרב ישאר פופ כדי שהרב יואהב ;O
כי אני מאמין שקבוצות של פאנס של וויזואל יבואי לשם לראות קליפים ~_~ (את יודעים שהקליפים לא משהו בכל מקרה - לרב בקליפי הפופ יש בידג"ט גבוה יותר ועשויים מעניין יותר חוץ מלהפחיד אנשים XD - למרות שיש גם קליפים טובים בגיי רוק ;P)
קיצר מה שיש יש פעם הבאה אפשר להוסיף משהו לא נורא - את הקליפים אפשר לראות בבית בכל מקרה לבד אז כל מי שרוצה סתם להינות מכל מיני קליפים יכול לבוא זה לא כזה ביג דיל אז תפסיקו לריב זה סך הכל קליפ והוא לא שלכם אז תפסיקו לשווק אותו ;O ~
ואלינה תפסיקי לשנוא את גאקט אי אפשר לשנוא אדם בלי להכיר אותו ובלי עשה לך משהו אלא אם כן משעמם לך ~_~ או שסתם בא לך לשנוא מישהו @
[email protected]לא להעליב את גאקט במשמרת שלי ;O !