תום או אוטאקו שונה קצת XD כי הוא אוהב אנימות של ערוץ הילדים ולא מפתח את זה כמו כולנו.. אבל היי יש כאלה ויש כאלה.. (אני אישית לא מבינה איך אפשר להיסתפק רק במה שערוץ הילדים משדר כשיש כזה מגוון באינטרנט)
ואני מחנכת את הבני דודים שלי (באופן תכני הם ילדים של בן דוד שלי אבל מי מחשיב XP) להיות אוטאקואים לתפארת קהילת האוטאקואים הארצית!!!
חח הקטנה בת 6-7 (יש לה יומולדת 7 השנה בדיוק בפורים XD והיא בכיתה ב') והאח הגדול שלה בן 10-9 (והוא כבר 3 שנים משחק מייפל סטורי עם דוד שלו שהוא בן דוד שלי מייפל סטורי ובן דוד שלי הוא בן 41 -.- אאהה כן הוא בכיתה ד')
אז בואו נראה מה הם רואים וראו: נארוטו, קאפטן קררו, יוגי-הו!, יוגי-הו! GX , דרגון בול Z (כול העונות), פוקימון (לא מתים על זה), מרמייד מלודי (בערוץ העילגים הם קוראים לזה "בנות הים"), סאקורה לוכדת הקלפים, טסובאסה כרוניקל, אינויאשה, דיגימון, סוניק X, דורימון,וואן פיס.
אנימות שהם רואים עכשיו בזכותי: נארוטו שיפודן, בליץ (מעולם לא ראו כי הם הלכו לישון בזמן ששידרו את זה)
אנימות שאני מתחננת להראות להם: לבת- הוסט קלאב, פרוט באסקט, האנימה של בנות הפאוור פאף,רוזן מיידן... לבן- האנימה של מייפל סטורי(כי הוא ביקש), די גריי מן (אין שם משהו סוטה או יותר מדי דם אז זה מושלם אפילו שזה מדבר על מוות),להמשיך את וואן פיס, עוד סדרות שונאן שאני לא זוכרת ברגע זה XD
לשניהם- פיינל פאנטזי, הסיפור של KH (כמובן שהם יוכלו לשחק ברגע שיקנו לי פלייסטיישן ואז אני הקנה את המשחק),סוזומיה ארוהי רק כשהם יעברו את גיל 11!!! ועוד כמה דברים שחומקים לי מהמוח בגלל שאני מתה מעייפות...
אני גם מתחננת לעשות להם קוספליי D: אני כבר הבטחתי לפורים לעשות להם אחד!! הינה הרשימה שעשיתי היום בשיעור XD:
הבת: סאקורה (נארוטו), סאקורה (CCS), רוקיה או הוואיס קאפטן של אייזן לשעבר(בליץ), לוצ'יה (מרמייד מלודי), אהני-צ'אן (הוסט קלאב), נו הבובה החמודה שלבושה ורוד (רוזן מיידן), קאיירי (KH1), מיסטי (המילה האסורה!!!).
הבן: סאסקה (נארוטו, סאיורן (CCS), איציגו או היטסוגאיה (בליץ), קאיטו תלבושת נסיך (מרמייד מלודי), הדמות הראשית ששחכתי את שמה גם! (דרגון בול Z), יוגי (יוגי-הו!), סורה (KH1), אש (המילה האסורה!!!).
קיצר אני הולכת להיתעלל בהם בקשר לתחפושות בקשר לשנים הקרובות XD בנתיים הבטחתי להם רק את סאסקה וסאקורה מנארוטו ^^ יו אני מתה ללכת להיצטלם אותם!! ושהם ילכו לבצפר והמורה תשאל מאיפה התחפושות ויגידו שבת דודה שלהן הכינה להן 3: קייא!!!!!!!!1 (עזבו שיגעונות שלי)
תודה רבה רבה רבה!!! לחברה הטובה שלי ולמעצבת/סופרת/ציירת וכמובן גם אמא שניה שלי: מאמא-ריצ'אל!!!!! שהכינה את החתימה המדהימה הזאת D: ועכשיו משפט לדורות הבאים: אדם שלא חולם ואין לו רגשות, ממשיך להתקיים אך לא ממשיך לחיות...
|